Onze menu's

Wat kunt u verwachten?

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Chef Michael Corpel houdt van herkenbaarheid in zijn gerechten. ‘Basic’ met pure smaken, gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. ‘Onze gasten moeten weten wat er op het bord ligt. Ze moeten zich achteraf niet afvragen: ‘wat heb ik ook al weer gegeten’.

Menu's

Laat u verrassen

Kunt u geen keuze maken of wilt u met een door Michael Corpel gekozen menu verrast worden tijdens uw bezoek, laat dit dan gerust aan ons weten.

Uiteraard houden we rekening met uw wensen en/of allergieën. Maak deze vooraf aan ons kenbaar.

Moerbei Menu

Zeebaars
Komkommer – ajo blanco – yuzu

 

Zeeduivel

Tomaat – bouillabaisse

 

Krokant gebakken zwezerik*
Andijvie – Pata Negra – Westmorelandsaus

 

Anjou duif
Kervelwortel – roodlof – snijbiet

 

Variatie van Nederlandse kazen **

 

Bloedsinaasappel

 Roos – vanille – rozemarijn 

3 gangen        77,50
(alleen lunch)

 

4 gangen         95,00
5 gangen*     105,00
6 gangen**    115,00

 

A La Carte

Voor en tussengerechten

Voorgerechten

 

Zeeuwse Creuses “Oesterij”

6 stuks – 3 verschillende bereidingen
39,50

 

Oscietra kaviaar 50gr

Blini – ei – pommes Anna

135,00

 

Tartaar van Rund
Bbq short rib – bloemkool – lavas

32,50

 

Tofu (v)
Japanse radijs – limoenblad

29,50

 

Gegratineerde langoustines
Beurre café de Paris – bouillabaisse
37,50

 

Krokant gebakken zwezerik
Andijvie – Pata Negra – Westmorelandsaus
35,00

 

Koningsboleet (v)
Groene curry – prei – pastinaak
29,50

Hoofdgerechten

 

 

Snoekbaars
Groene asperge – daslook – oester beurre blanc
52,50

 

 

Gegrilde tarbot
Witlof – kaviaar – knolselderij – beurre blanc
59,50

 

 

Wagyu A5 100gr
Capucien knol – radijs – sjalot
82,50

 

 

Spitskool (v)
Macadamianoot – oude Leidsche – koolrabi
45,00

 

 

Nagerechten

 

Variatie van Nederlandse kazen
18,50

 

 

Huisgemaakte chocolade
Bereidingen van chocolade – macadamianoot
18,50

 

 

Bloedsinaasappel
Roos – vanille – rozemarijn  
18,50

Groente Menu

Tofu
Japanse radijs – limoenblad


Koningsboleet
Groene curry – prei – pastinaak


Artisjok *

Parmezaan – courgette – Barigoule


Spitskool
Macadamianoot – oude Leidsche – koolrabi


Variatie van Nederlandse kazen **

 

Bloedsinaasappel

 Roos – vanille – rozemarijn 



3 gangen            77,50

(alleen tijdens lunch)

 

4 gangen           95,00
5 gangen*       105,00
6 gangen**     115,00