Onze menu's

Wat kunt u verwachten?

Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Chef Michael Corpel houdt van herkenbaarheid in zijn gerechten. ‘Basic’ met pure smaken, gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. ‘Onze gasten moeten weten wat er op het bord ligt. Ze moeten zich achteraf niet afvragen: ‘wat heb ik ook al weer gegeten’.

Menu's

Laat u verrassen

Kunt u geen keuze maken of wilt u met een door Michael Corpel gekozen menu verrast worden tijdens uw bezoek, laat dit dan gerust aan ons weten.

Uiteraard houden we rekening met uw wensen en/of allergieën. Maak deze vooraf aan ons kenbaar.

Moerbei Menu

Gepekelde snoekbaars

Paprika – zuurdesem – vichyssoise

 

Pieterman

Little gem – wortel – bieslook

 

Fregola *

Truffel – 63° eidooier – cepes

 

Hertenrugfilet
Kervelwortel – rode biet – hertenjus

 

Variatie van kwaliteit kazen **

 

Passievrucht

Honing – kardemom

 

 

 

 

4 gangen         € 95,00

5 gangen*       € 105,00
6 gangen**     € 115,00

A La Carte

Voor en tussengerechten

Zeeuwse Creuses “Oesterij”

6 stuks – 3 verschillende bereidingen
€39,50

 

Gepekelde snoekbaars
Paprika – zuurdesem – vichyssoise

€32,50

 

Tartaar van kalf
Kalfsmuis – pompoen – sambai

€32,50

 

Tofu (v)
Japanse radijs – limoenblad

€29,50

 

Pieterman
Little gem – wortel – bieslook
€32,50

 

Wagyu A5
Aubergine – sukade – soja – sesam
€35,00

 

Langoustine
Beurre café de Paris – bouillabaisse
€37,50

 

Schorseneren (v)
Hazelnoot – beurre noisette
€29,50

 

Fregola (v)

Truffel – 63° eidooier – cepes
€32,50

Rogvleugel à la Meunière
Hollandse garnaal – aardpeer – peterselie
€52,50

 

Gegrilde tarbot
Witlof – kaviaar – knolselderij – beurre blanc
€59,50

 

Polderhaas
Rode biet – spruit – saus à la Royale
€52,50

 

Hertenrugfilet
Kervelwortel – rode biet – hertenjus
€52,50

 

Spitskool (v)
Hazelnoot – oude Leidsche – koolrabi
€45,00

 

Variatie van kwaliteits kazen
€18,50

 

Pecannoot
Blauwe bes – baileys – koffie
€18,50

 

Passievrucht
Honing – kardemom  
€18,50

 

Groente Menu

Tofu
Japanse radijs – limoenblad

 

Schorseneren
Hazelnoot – beurre noisette

 

Fregola *

Truffel – 63° eidooier – cepes

 

Spitskool
Hazelnoot – oude Leidsche – koolrabi

 

Variatie van kwaliteit kazen **

 

Passievrucht

Honing – kardemom

 

  

4 gangen         € 95,00
5 gangen*       € 105,00
6 gangen**     € 115,00