Onze menu's
Wat kunt u verwachten?
Zowel de á la carte gerechten, als de uit verschillende gangen bestaande menu’s, worden regelmatig vernieuwd. Chef Michael Corpel houdt van herkenbaarheid in zijn gerechten. ‘Basic’ met pure smaken, gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. ‘Onze gasten moeten weten wat er op het bord ligt. Ze moeten zich achteraf niet afvragen: ‘wat heb ik ook al weer gegeten’.
Menu's
-
3 Gangen
€ 77,50,- (Alleen mogelijk tijdens de lunch) -
4 Gangen
€ 95,- -
5 Gangen
€ 105,- -
6 Gangen
€ 115,-
Laat u verrassen
Kunt u geen keuze maken of wilt u met een door Michael Corpel gekozen menu verrast worden tijdens uw bezoek, laat dit dan gerust aan ons weten.
Uiteraard houden we rekening met uw wensen en/of allergieën. Maak deze vooraf aan ons kenbaar.
Moerbei Menu
Gepekelde snoekbaars
Paprika – zuurdesem – vichyssoise
Pieterman
Little gem – wortel – bieslook
Fregola *
Truffel – 63° eidooier – cepes
Hertenrugfilet
Kervelwortel – rode biet – hertenjus
Variatie van kwaliteit kazen **
Passievrucht
Honing – kardemom
4 gangen € 95,00
5 gangen* € 105,00
6 gangen** € 115,00
A La Carte
Voor en tussengerechten
Zeeuwse Creuses “Oesterij”
6 stuks – 3 verschillende bereidingen
€39,50
Gepekelde snoekbaars
Paprika – zuurdesem – vichyssoise
€32,50
Tartaar van kalf
Kalfsmuis – pompoen – sambai
€32,50
Tofu (v)
Japanse radijs – limoenblad
€29,50
Pieterman
Little gem – wortel – bieslook
€32,50
Wagyu A5
Aubergine – sukade – soja – sesam
€35,00
Langoustine
Beurre café de Paris – bouillabaisse
€37,50
Schorseneren (v)
Hazelnoot – beurre noisette
€29,50
Fregola (v)
Truffel – 63° eidooier – cepes
€32,50
Hoofdgerechten
Rogvleugel à la Meunière
Hollandse garnaal – aardpeer – peterselie
€52,50
Gegrilde tarbot
Witlof – kaviaar – knolselderij – beurre blanc
€59,50
Polderhaas
Rode biet – spruit – saus à la Royale
€52,50
Hertenrugfilet
Kervelwortel – rode biet – hertenjus
€52,50
Spitskool (v)
Hazelnoot – oude Leidsche – koolrabi
€45,00
Nagerechten
Variatie van kwaliteits kazen
€18,50
Pecannoot
Blauwe bes – baileys – koffie
€18,50
Passievrucht
Honing – kardemom
€18,50
Groente Menu
Tofu
Japanse radijs – limoenblad
Schorseneren
Hazelnoot – beurre noisette
Fregola *
Truffel – 63° eidooier – cepes
Spitskool
Hazelnoot – oude Leidsche – koolrabi
Variatie van kwaliteit kazen **
Passievrucht
Honing – kardemom
4 gangen € 95,00
5 gangen* € 105,00
6 gangen** € 115,00